Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In beweging tegen kanker

Tijdens het In Beweging Tegen Kanker evenement zetten we met elkaar de onmacht om in kracht en kan iedereen een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker! Je kunt deelnemen aan verschillende sport- en dansactiviteiten. Doordat het hele evenement kosteloos tot stand wordt gebracht, gaat 100% van de opbrengst naar de strijd tegen kanker! Hoe mooi is dat, jij beleeft met vele anderen een mooie dag en met al het geld dat je daar uitgeeft, steun je ook nog eens een waanzinnig belangrijk doel. Daarom is het nog leuker om die opbrengst nog groter te laten worden en jezelf te laten sponsoren. Als bezoeker valt er genoeg te zien en te beleven en kun je ook op andere manieren het doel en de sporters steunen. Tijdens het In Beweging Tegen Kanker evenement zetten we met elkaar de onmacht om in kracht en kan iedereen een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker!

Je kunt deelnemen aan verschillende sport- en dansactiviteiten. Doordat het hele evenement kosteloos tot stand wordt gebracht, gaat 100% van de opbrengst naar de strijd tegen kanker! Hoe mooi is dat, jij beleeft met vele anderen een mooie dag en met al het geld dat je daar uitgeeft, steun je ook nog eens een waanzinnig belangrijk doel. Daarom is het nog leuker om die opbrengst nog groter te laten worden en jezelf te laten sponsoren. Als bezoeker valt er genoeg te zien en te beleven en kun je ook op andere manieren het doel en de sporters steunen.

Kijk voor alle informatie op de website.

Wanneer?
4 april 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Ridderhallen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.