Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond kijkje in de toekomst

Inloopavond kijkje in de toekomst

Inloopavond kijkje in de toekomst
Location: Jeugdspeelpark, Van Kijfhoekstraat 302, Hendrik-Ido-Ambacht
 
Kinderen, jongeren, ouders, opa’s en oma’s; het Jeugdspeelpark ontvangt hen allemaal  graag op de oude locatie van het Jeugdspeelpark om te laten zien en horen wat de toekomst brengt. De koffie/thee en limonade staan klaar vanaf 16.00 uur. Van tevoren aanmelden is niet nodig.
 

Wanneer?
9 april 2015 van 16.00 tot 19.30 uur
Organisator
Jeugdspeelpark
Locatie:
Van Kijfhoekstraat 302
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.