Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Hendrik-Ido-Ambacht een eeuw geleden

Hoe was het een eeuw geleden in Hendrik-Ido-Ambacht?

Op veler verzoek is er weer een lezing over de geschiedenis van Hendrik-Ido-Ambacht. De bijeenkomst van een half jaar geleden, die over de periode 1945-1970 ging, was zo populair dat de Historische Vereniging er een vervolg aan geeft. Dit keer staat de middag in het teken van foto's en verhalen van het Ambacht van een eeuw geleden.

Een interessante, leuke middag voor iedereen die in de gemeente woont of heeft gewoond.

Praktische informatie
Datum: donderdag 16 april
Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Entree: gratis (Aanmelden via de website)

Wanneer?
16 april 2015 van 15.00 tot 16.30 uur
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.