Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

(Ge)woongenietendag De Volgerlanden 2015

Op 18 april 2015 organiseert Project De Volgerlanden samen met haar partners weer de jaarlijkse (Ge)woongenietendag. Op dit evenement, dat ook dit jaar in de Sophiasporthal plaatsvindt, is alle informatie te vinden over het aanbod aan nieuwbouwwoningen en vrije bouwkavels in De Volgerlanden.

Wanneer?
18 april 2015 van 12.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Volgerlanden
Locatie:
Sophiahal, Sophiapromenade 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.