Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Van 18 april tot en met 25 april vindt ook in Hendrik-Ido-Ambacht de Nationale Sportweek weer plaats. In deze week zijn er weer leuke activiteiten om iedereen te laten ervaren hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Ook dit jaar is het thema van de Nationale Sportweek; “Ik neem je mee!”.

Om met zoveel mogelijk sporten kennis te maken hebben verschillende sportverenigingen hun poorten open gezet om gratis en geheel vrijblijvend een training bij te wonen. Het volledige  programma vindt je op www.hi5ambacht.nl.

Ook is er op woensdagmiddag 22 april weer een leuke sportmiddag georganiseerd voor alle kinderen in de leeftijd 3 t/m 12 jaar. Op deze middag zijn de volgende sportverenigingen aanwezig om leuke en sportieve clinics aan te bieden; Gymnastiekvereniging Souplesse, DusDans en HSV Zwijndrecht.

Naast deze clinics zal er ook weer een stoere stormbaan zijn.

De sportverenigingen en Hi5Ambacht hebben zin om er een leuke en sportieve week van te maken. Wie neem jij deze week mee om te sporten bij de sportverenigingen en bij de sportmiddag?

Wanneer?
Van 18 april 2015 00.00 uur tot 25 april 2015 00.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
divers, zie website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.