Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Training timemanagement bij Het Experiment

Training timemanagement bij Het Experiment

Heeft u wel eens het gevoel geleefd te worden en kunt u wel wat meer controle over bepaalde zaken in uw leven gebruiken? Tijdens de training timemanagement op 15 en 29 april leert u hier alles over.

Op deze avonden wordt de theorie afgewisseld met praktische oefeningen en komen er  verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met timemanagement. Plannen en organiseren, nee-zeggen en doen, prioriteiten stellen, focussen en tijd voor jezelf creëren. U krijgt handvatten en bruikbare tips, en natuurlijk is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. Aan het einde van de training kent u uw valkuilen en weet u deze te omzeilen. U leert uw taken en activiteiten te overzien en hoe u constructief kunt plannen en organiseren. En misschien wel het allerbelangrijkste, u krijgt meer eigenwaarde waardoor tijd voor uzelf en nee-zeggen niet langer onmogelijk is.

De training is over twee avonden verdeeld, zodat u voldoende tijd en mogelijkheden heeft om kennis op te doen, vragen te stellen en informatie te verzamelen. De tijden zijn op beide avonden (15 en 29 april)  van 19.00 tot 22.00 uur, inloop is vanaf 18.30 uur. De training wordt georganiseerd door Marcella ten Kortenaar van OptiOrganize.
Locatie is Het Experiment, gevestigd aan Het Tasveld 26 in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Wanneer?
Van 15 april 2015 00.00 uur tot 29 april 2015 00.00 uur
Organisator
OptiOrganize
Locatie:
Tasveld 26
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.