Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Olympisch kampioen Guido Görtzen geeft volleybalclinic bij Vollido

Olympisch kampioen Guido Görtzen geeft volleybalclinic bij Vollido

In het kader van het stimuleren van de ontwikkeling van de jeugd bij Vollido, wordt er op woensdag 13 mei aanstaande een volleybalclinic georganiseerd, met niemand minder dan Guido Görtzen als trainer. De clinic is vrij toegankelijk om te bezoeken, en duurt van 19.00-21.30 uur.

De clinic zal plaatsvinden in de Ridderhal.

Tijdens de clinic zal onze eigen jeugd in de leeftijd van 13-18 jaar aan het werk worden gezet, en zijn trainers uitgenodigd om te assisteren bij de training. Verschillende aspecten van de volleybaltechniek zullen de revue passeren, waarbij er aandacht zal zijn voor de manier waarop dit het beste aangeleerd kan worden aan jeugdleden. Het belooft een leerzame ervaring te worden, en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Wanneer?
13 mei 2015 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Vollido
Locatie:
Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.