Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

MCN Bestratingen IFC Girls Tournament

MCN Bestratingen IFC Girls Tournament

Twee dagen lang, Hemelvaartsdag 14 mei en zaterdag 16 mei wordt het een drukte van belang op sportpark Schildman. Bij de voetbalvereniging IFC wordt voor de tiende keer het  MCN Bestratingen IFC Girls Tournament gehouden. De naam van dit toernooi verwijst naar de hoofdsponsor, MCN Bestratingen gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
Van 14 mei 2015 00.00 uur tot 16 mei 2015 00.00 uur
Organisator
IFC
Locatie:
IFC velden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.