Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stephan de Jong toernooi

Stephan de Jong toernooi

650 Spelertjes in actie op Stephan de Jong toernooi

Zaterdag 30 mei wordt bij voetbalvereniging ASWH voor de tiende keer het inmiddels traditionele Stephan de Jong toernooi georganiseerd. Dit toernooi heeft de naam gekregen van ASWH-speler Stephan de Jong, die in 2004 op twaalfjarige leeftijd aan neuroblastoom kanker is overleden. Al vele jaren is Villa Joep door de ASWH-toernooicommissie als goed doel aan dit toernooi gekoppeld. Iedere speler wordt gevraagd om minimaal €2,00 te doneren en met de nodige extra acties mocht in 2014 een cheque van liefst €6.000,00 worden overhandigd!

Ook de tiende editie belooft weer een waar voetbalfeest te worden. In de ochtend komen alle F-pupillen in actie. In diverse poules, ingedeeld naar sterkte, wordt de strijd met elkaar aangegaan. Voor vele spelers is dit gezien hun leeftijd een aparte ervaring, want het is hun allereerste toernooi.  Aan het eind van de ochtend zal betaald voetbal scheidsrechter Danny Makkelie de prijzen uitdelen.
’s Middags zijn de E-pupillen aan de beurt. Ook zij worden naar sterkte ingedeeld. Het is een mooi gezicht op de ASWH-velden, al deze fanatiek spelende pupillen!

In totaal komen een kleine 650 spelertjes in actie. Zij strijden onder leiding van de ASWH ARAG clubscheidsrechters om de felbegeerde bekers. Marktkramen, muziek, een pannaveld en snoeperijen maken dat niemand zich buiten het voetballen om hoeft te vervelen. Ook voor ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's valt er dus genoeg te beleven.

Tot ziens op 30 mei bij vv ASWH!

Wanneer?
30 mei 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
ASWH
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.