Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitgestelde JAM-fietstocht 2015

Uitgestelde JAM-fietstocht 2015

Vandaag wordt al weer de vijftiende JAM-fietstocht verreden. Deze sponsortocht van 75 kilometer is inmiddels een begrip in Hendrik-Ido-Ambacht.

De tocht start bij het kerkgebouw van de Oud Ger. Gem. te Hendrik Ido Ambacht. Vanaf 8.30 uur is het kergebouw open en staat de koffie voor u klaar. Onderwijl kunt u zich inschrijven. Om 9.00 uur hopen we te starten met een gezamenlijke opening van de dag waarna we als groep zullen vertrekken.

Tijdens de tocht wordt er voor eten en drinken gezorgd, u hoeft dus niets mee te nemen. Ook zijn er verkeersregelaars, een bezemwagen met reservefiets en een ehbo-er aanwezig om ervoor te zorgen dat alles zo veilig mogelijk kan plaatsvinden. Oud Gereformeerde Gemeente aan de Onderdijkserijweg in Hendrik Ido Ambacht.

Het inschrijfgeld waarmee de kosten voor het eten, drinken etc. worden gedekt, bedraagt EUR 5,-.

Dit jaar zal er gefietst worden voor twee stichtingen, namelijk Stichting Adullam en Stichting Mbuma.

Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
22 augustus 2015 van 08.30 tot 00.00 uur
Organisator
Comité JAM-fietstocht
Locatie:
Kerkgebouw Oud Gereformeerde Gemeente, Onderdijkse Rijweg 214
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.