Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Chrysantenverkoping

Chrysantenverkoping

We gaan de bloemetjes weer buiten zetten! Zaterdag 5 september is er een grote bolchrysantenverkoping ( ook andere planten en bloemen zijn er te koop!) bij de Jumbo in de Schoof. Opbrengst voor verschillende projecten in Roemenië. www.stichtinghcr.org

Wanneer?
5 september 2015 van 08.00 tot 17.00 uur
Organisator
Stichting HCR
Locatie:
Jumbo de Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.