Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Heropening Bloemen met Liefde

De bloemenwinkel Bloemen met Liefde is overgenomen. De winkel is wel alweer open, maar de overname moet natuurlijk nog wel gevierd worden! Dit zal plaats vinden op 5 september. een gezellige dag met hapjes, drankjes, win acties en gezelligheid. Graag tot dan!

Wanneer?
5 september 2015 van 10.00 tot 17.30 uur
Organisator
Mandie Boom
info@bloemenmetliefde.nl
Locatie:
Reeweg 78
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.