Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Voetbal voor 60-Plussers

Informatieavond Voetbal voor 60-Plussers

Op woensdag 9 september organiseert ASWH bovendien een speciale informatieavond over Walking Football. Deze wordt vanaf 19.30 uur gehouden in de ASWH-kantine aan de Reeweg 75. U kunt zich vooraf aanmelden.

Wanneer?
9 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
ASWH
06-53169295
60plus@aswh.nl
Locatie:
ASWH-Kantine
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.