Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Najaarsmarkt Mbuma

Najaarsmarkt Mbuma

Stichting Mbuma – Hendrik-Ido-Ambacht organiseert
op 12 september weer een gezellige najaarsmarkt, deze keer bij ‘De Ridderhal’ aan het Burgemeester Hofplein te Hendrik-Ido-Ambacht.

Met uitzicht op de vijver in het Baxpark vindt u ongeveer vijfentwintig kramen. Een greep uit het assortiment: bloemen, koffiehoek, boodschappen, boeken, verse jus d’orange, banket, speelgoed, aardappelen, groente, fruit, snoep, kaas, noten, woningdecoratie en kledingaccessoires.

De opbrengst van deze zendingsmarkt is 100% ter ondersteuning van de zorg en het onderwijs in Zimbabwe door de  Mbuma-zending.

De najaarsmarkt begint om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur.

Wanneer?
12 september 2015 van 09.30 tot 14.00 uur
Organisator
Stichting Mbuma
Locatie:
Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.