Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente Belangen zet traditie voort

Gemeente Belangen zet traditie voort

Zaterdag 19 september a.s. kunt u de fractieleden van de Politieke Groepering Gemeente Belangen weer tegenkomen in winkelcentrum de Schoof. Van 10.00 – 15.30 uur kunt u hen ook vinden in de promotietent van de fractie, die bij boekhandel Bruna zal worden opgebouwd.

Met dit bezoek aan het winkelcentrum zet Gemeenten Belangen haar traditie voort om niet alleen rond verkiezingstijd de straat op te gaan maar zij wil ook nu de inwoners van onze mooie gemeente te woord staan. En of u nu vragen heeft over uw woon- of leefomgeving, mogelijke uitbreiding van winkelcentrum de Schoof of mogelijke verhuizing van het Jeugdspeel park. Voor al uw opmerkingen/vragen of een kopje koffie kunt u dus zaterdag 19 september terecht bij de fractieleden van Gemeente Belangen. Voor meer informatie www.gembel.nl.

Wanneer?
19 september 2015 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gemeente Belangen
Locatie:
Winkelcentrum De Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.