Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Goede Doelen Dag

Goede Doelen Dag

Heerlijk gemasseerd worden en daarmee een goed doel steunen?
Goede Doelen Dag – VoetreflexPlus™ praktijken op 26 september 2015

Laat jezelf verwennen met een heerlijke, ontspannende VoetreflexPlus™ massage en bezorg een kind uit een arm gezin daarmee een onvergetelijk cadeau. Een win-win situatie!

Voor een ontspannende massage van 30 minuten betaal je op zaterdag 26 september slechts € 15! Reserveer voor deze dag bij VoetZenSatie (voetzensatie@gmail.com) of Massagepraktijk Voetlicht (massagepraktijkvoetlicht@gmail.com ). PMC Kerkplein te Hendrik-Ido-Ambacht stelt voor deze actie zijn praktijkruimte ter beschikking.

De volledige opbrengst wordt gebruikt voor de Linda Foundation van Linda de Mol, die hiermee arme kinderen in Nederland ondersteunt met bonnen die ze in kunnen leveren bij diverse winkels. Hierdoor krijgt hun leven weer even kleur. Hoe hard is het niet voor deze kinderen om altijd in armoede te moeten leven en nooit eens een keer zomaar iets feestelijks te hebben. Dat is voor een kinderziel niet te snappen.

VoetreflexPlus™ is een massagetherapie waarbij zowel de reflexzones op je voeten, als de meridiaanbanen op je onderbenen worden gemasseerd. De ontspannende massage die wordt gegeven op de Goede Doelen Dag zorgt ervoor dat de doorbloeding en energiedoorstroming in het hele lichaam wordt gestimuleerd, waardoor je je weer ontspannen en vitaal voelt. Je gaat als herboren naar huis!

De Goede Doelen Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de Total Health Academy te Breda wordt georganiseerd.

Wanneer?
26 september 2015 van 09.30 tot 17.30 uur
Organisator
Total health Academy
Locatie:
PMC Kerkplein aan de Dorpsstraat 104a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.