Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente Belangen kom je overal tegen

Gemeente Belangen kom je overal tegen

Gemeente Belangen kom je overal tegen

Veel van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht wisten 19 september jl. de fractieleden van Gemeente Belangen in winkelcentrum de Schoof te vinden. Hebt u hen gemist, omdat u altijd in uw wijk de boodschappen doet? Zaterdag 3 oktober zijn leden van de fractie van 10.00 – 15.30 uur te vinden in winkelcentrum Louwersplein. Daar zal de promotietent in de directe omgeving van apotheek Crezée worden opgebouwd.

Ook hier kunt u met uw vragen en opmerkingen over uw woon- of leefomgeving of voor een kopje koffie , bij de fractieleden van de Politieke Groepering Gemeente Belangen terecht. Voor meer informatie www.gembel.nl.
 

Wanneer?
3 oktober 2015 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gemeente Belangen
Locatie:
Louwersplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.