Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen in De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht

Samen zingen in De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht

De eerste zangdienst na de vakantie staat gepland op zondag 4 oktober a.s. Dit keer met medewerking van het Strijens Christelijk Gemengd koor o.l.v. Adri Poortvliet. Het orgel wordt bespeeld door Jacob van Nes.  Op het programma staan weer mooie samenzang liederen zoals “Abba Vader” – Psalm 75 - “Verlosser, Vriend, o hoop, o lust” en “Jezus, mijn Heiland, groot is uwe liefde”. Ook het koor heeft bekende liederen op het programma staan, zoals “Kom tot uw Heiland” – “Hemelse Vader” en “Loof, de Koning heel mijn wezen”. Jacob van Nes op het orgel en Adri Poortvliet op piano spelen en improvisatie over “The Holy City”. Verder natuurlijk ook weer een beamerpresentatie met alle teksten en bijpassende beelden en er wordt ook weer een gedicht gelezen. De aanvang is 17.00 uur en de toegang is gratis, maar bij de uitgang is er een collecte. De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht. Mocht u het complete programma vooraf per email willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar leenkoster53@gmail.com. Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst, namelijk zondag 1 november  en dan met medewerking van The Martin Mans Formation. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.

Wanneer?
4 oktober 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.