Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

VAO verwelkomt alle Ambachtse ondernemers

VAO verwelkomt alle Ambachtse ondernemers

Op dinsdag 13 oktober organiseert de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) een speciale bijeenkomst voor alle lokale ondernemers met als thema ‘Succesvolle koude acquisitie’.

Als spreker tijdens deze avond zal bedrijfskundige Victor Bonke optreden, hij staat landelijk bekend als expert op het gebied van effectieve koude acquisitie. Het werven van nieuwe klanten is een noodzakelijke activiteit voor elke organisatie die wil groeien en bloeien, zowel voor startende ondernemingen als voor gevestigde bedrijven. Bonke onthult hoe koude acquisitie daarbij, als onderdeel van de totale acquisitiemix, een zeer effectieve en kostenefficiënte methode kan zijn. Tijdens zijn informatieve en onderhoudende presentatie over dit onderwerp is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

De VAO heeft als vereniging voor en door ondernemers een aantal doelen: netwerken, het delen van kennis en belangenbehartiging binnen de lokale economie. Om dit te realiseren, stimuleert de VAO interactie tussen de lokale ondernemers, onder andere door het organiseren van maandelijkse bijeenkomsten. Tijdens deze thema-avond is elke ondernemer uit Hendrik-Ido-Ambacht van harte welkom om kennis te maken met de VAO en de presentatie bij te wonen. Aansluitend is er gelegenheid om te netwerken en andere ondernemers te ontmoeten.
De bijeenkomst op 13 oktober start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zal plaatsvinden in Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade.

De entree is gratis.
Bent u een Ambachtse ondernemer en wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Aanmelden kan via email of via de website  Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.
 

Wanneer?
13 oktober 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
V.A.O.
info@vaonet.nl
Locatie:
Gebouw Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.