Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eenmalig benefietconcert Vocal Popgroup Re-flax

Eenmalig benefietconcert Vocal Popgroup Re-flax

Op donderdagavond 17 december 2015 geeft Vocal Popgroup Re-flax een eenmalig benefietconcert in het theater van Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht getiteld: ‘Countdown to Christmas’. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Voedselbank in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Ambachtse Vocal Popgroup Re-flax kan terugkijken op een bijzonder jaar. “Voor mij waren het zingen tijdens de Grande Parade in Dordrecht op Koningsdag voor koning Willem-Alexander en zijn gezin, onze drie uitverkochte shows in juni en het voor de tweede keer winnen van de eerste prijs tijdens ‘Korenslag’ in Alblasserdam echte hoogtepunten”, aldus Jeffrey van der Vegt, de trotse songcoach van het koor. Om ook anderen mee te laten delen in die vreugde besloot het bestuur om 2015 feestelijk af te sluiten met een eenmalig benefietconcert.

De koorleden deden suggesties voor een goed doel waarbij de Voedselbank in Hendrik-Ido-Ambacht uiteindelijk als meest gekozen uit de bus kwam. De show, waarvan de titel al verraadt dat in het programma wordt afgeteld naar Kerstmis, wordt mede mogelijk gemaakt  door Cultureel Centrum Cascade.

De show begint om 20.15 uur en de toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon.

Wanneer?
20 oktober 2015 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.