Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ASWH gastheer voor NTK Voetbal 2015

ASWH gastheer voor NTK Voetbal 2015

ASWH gastheer voor NTK Voetbal 2015
 
Wil jij net zo leren dribbelen als Eljero Elia, Anwar El Ghazi of Maxime Lestienne? Dan is het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal iets voor jou! Dit jaar is ASWH gastheer van de negende editie van het NKT, dat op donderdag 22 oktober wordt gehouden op sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht.
 
Het NTK is gebaseerd op de visie van René Meulensteen (ex-trainer van Manchester United) en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Alle jongens en meisjes in de leeftijdsgroep van 6 tot en met 14 jaar kunnen meedoen, ongeacht het niveau waarop zij voetballen. Tussen 9.30 en 15.45 uur beleven de deelnemers een leuke dag vol afwisselende trainingsvormen in circuitvorm. Natuurlijk gebeurt alles met de bal om zo de technische vaardigheden te verhogen. Aan het einde krijgt iedereen ook nog eens heel veel nieuwe voetbalcadeaus mee naar huis!
 
Lijkt dit je leuk en wil je graag meedoen? Kijk dan snel op www.aswh.nl voor de mogelijkheden tot inschrijven.
 
 

Wanneer?
22 oktober 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
ASWH
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.