Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst versterking winkelcentrum De Schoof

Inloopbijeenkomst versterking winkelcentrum De Schoof

Op dinsdag 27 oktober houden we van van 16.30 uur tot 19.00 uur in het gemeentehuis een inloopbijeenkomst over winkelcentrum De Schoof. Tijdens die bijeenkomst informeren we geïnteresseerden over de bestemmingsplanprocedure en de planopzet van de ontwikkelaar. Ook kunt u op hoofdlijnen zien wat de effecten zijn op de infrastructuur rondom het winkelcentrum.

Door de nieuwbouw wordt de Graaf Willemlaan bij het winkelcentrum 'geknipt' (afgesloten) en loopt de hoofdverkeersroute voortaan via de Van Godewijckstraat en de Antoniuslaan. De aansluiting Weteringsingel/Hoge Kade (bij Cascade) wordt een rotonde.

Achtergrond
De gemeente wil hoofdwinkelcentrum De Schoof versterken. Dit is belangrijk om ook in de toekomst een goed winkelaanbod te houden. Om dit te bereiken heeft de gemeente begin dit jaar een intentieovereenkomst gesloten met Ten Brinke Poortier Romein projecten. De ontwikkelaar is voor eigen rekening en risico verantwoordelijk voor de realisatie van het winkelvastgoed en voor de aanleg van het voetgangersgebied en parkeerplaatsen. Ook is zij verantwoordelijk voor het opstellen van het bestemmingsplan, dat de gemeente vervolgens in procedure zal brengen.

Voor het voorontwerp bestemmingsplan in procedure gaat, organiseert de gemeente op 27 oktober 2015 deze informatieve inloopbijeenkomst.

Wanneer?
27 oktober 2015 van 16.30 tot 19.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.