Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen in De Open Hof

Samen zingen in De Open Hof

Op zondag 1 november is er de volgende zangdienst in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit keer met medewerking van The Martin Mans Formation. Deze bekende zanggroep is regelmatig op TV te zien en verleend medewerking aan vele concerten in heel Nederland.

Ook in de Open Hof waren deze mannen al meerdere keren te gast. Dirigent Martin Mans begeleidt hen op piano en Adri Poortvliet zorgt voor de orgelbegeleiding. Het programma telt een aantal prachtige koorliederen, waarbij  diverse solisten uit het koor hun aandeel leveren. Enkele voorbeelden zijn: “Als het leven soms pijn doet”, “Daar is kracht in het bloed” , “Hoe Groot zijt Gij” en “Gebed voor mijn kinderen”.

Bij het opmaken van dit bericht was de samenzang nog niet bekend, maar mocht u het complete programma vooraf per email willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar leenkoster53@gmail.com.  Als thema is deze keer gekozen “Dankdag”. De aanvang is 17.00 uur en de toegang is gratis, maar zoals gewoonlijk is er bij de uitgang een collecte. De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst, in kerstsfeer, namelijk zondag 13 december en dan met medewerking van Christelijk gemengd koor “Groote Lindt” en Christelijk gemengd koor “Omnia Cum Deo”. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.
 

Wanneer?
1 november 2015 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.