Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

P-(rijzen) slag

P-(rijzen) slag

De opbrengsten van de jaarlijkse P-Slag worden gebruikt om het jeugdcentrum te onderhouden en waar nodig aan te passen. Het volgende kunt u verwachten op de P-Slag:

  • tweedehands boeken
  • schiettent
  • raadstand (raad het bedrag van de boodschappen in de kar en neem heel de inhoud mee naar huis!)
  • rad van avontuur
  • spelletjes voor de kinderen (alleen ‘s middags)
  • enveloppenstand

De ochtend staat in het teken van onze senioren. In de middag zullen vooral de kinderen centraal staan. De P-Slag wordt in de avonduren afgesloten met een spetterende finale. We hopen dat u de P-Slag komt bezoeken en zo uw steentje wil bijdragen aan het jeugdwerk in het jeugdcentrum. 

Tweedehands boeken
We zijn nog op zoek naar boeken voor de boekenmarkt tijdens de P-Slag op 7 november a.s. Heeft u nog boeken voor ons? We halen ze graag bij u op. Bel om een afspraak te maken met Arno Mulder (078-6822311) of André Bezemer (078-6820097).

Wanneer?
7 november 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Ambacht
Locatie:
Vijverhof 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.