Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

maritieme thema avond

VVD-fractie Hendrik-Ido-Ambacht nodigt u uit voor een maritieme thema avond

De Regio Drechtsteden kenmerkt zich o.a. door een sterk maritiem cluster. Hierin hebben innovatieve projecten met een goede verbetering voor duurzaamheid een hoge prioriteit. Tevens biedt de uitbreiding van maritieme logistiek een economische impuls en leidt dit tot meer werkgelegenheid. Een paar weken geleden presenteerde de maritieme topregio Drechtsteden zich tijdens de Open Days, het jaarlijkse kennisevent van de Europese Unie.

De VVD-fractie Hendrik-Ido-Ambacht brengt graag het onderwerp onder de aandacht en heeft sprekers uitgenodigd die bovengenoemde onderwerpen nader zullen toelichten.

De VVD-fractie is vereerd dat op woensdag 11 november de heer Arie Koedood, directeur-eigenaar van Machinefabriek Koedood te Hendrik-Ido-Ambacht, het onderwerp “Innovatie in de binnenvaart” zal toelichten. Tevens zal vanuit de gemeente Zwijndrecht een toelichting gegeven worden op “de uitbreiding van de maritieme logistiek in de havens van Zwijndrecht” en wat dit kan betekenen voor Hendrik-Ido-Ambacht en de regio.

Deze thema-avond vindt plaats op 11 november 2015 bij Cascade, Hoge Kade 50 te Hendrik-Ido-Ambacht.
De inloop is vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur starten de sprekers. Na afloop is onder het genot van een drankje voldoende gelegenheid om het gesprek voort te zetten.

De fractie van de VVD Hendrik-Ido-Ambacht hoopt u op 11 november te mogen ontmoeten voor deze inspirerende avond.
 

Wanneer?
11 november 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
VVD
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.