Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kick-off mahjongclub

Op deze avond vindt de oprichtingsvergadering plaats van de mahjongclub in Hendrik Ido Ambacht. Alle geïnteresseerden kunnen hierbij zijn, ook al ben je nog niet bekend met het spel. Zie voor meer informatie de website.

Wanneer?
12 november 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Mahjongacademie
06 49810332
info@mahjongacademie.nl
Locatie:
Sandelingen, nadere info via contactpagina website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.