Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse ‘VAT’ bridgedrive

Jaarlijkse ‘VAT’ bridgedrive

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert op zaterdag 14 november voor de 24e keer haar jaarlijkse ‘VAT’ bridgedrive. Deze wordt gehouden in Cultureel Centrum Cascade, H.I.Ambacht, en begint om 13.00 uur. Inschrijving kan via de website www.nbbclubsites.nl/club/16007/agenda of u kunt bellen naar Nico Bakker, tel. 0619418145. Het inschrijfbedrag is € 15,00 per paar en dient overgemaakt te worden naar rekening NL74INGB0001666409 t.n.v. Bridgeclub ‘t Ambacht. Er zijn prijzen voor 4 paren per lijn en de indeling is zoveel mogelijk naar sterkte. Bridgeclub ‘t Ambacht ziet uw inschrijving gaarne tegemoet.
 

Wanneer?
14 november 2015 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bridgeclub 't Ambacht
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.