Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitreiking titel Held van Ambacht 2015

Uitreiking titel Held van Ambacht 2015

Helden van Ambacht is een onderscheiding van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor kinderen en jongeren tussen 6 en 20 jaar.

Hiermee zet de gemeente jaarlijks jonge mensen die zich op een positieve wijze inzetten voor medemens en samenleving in het zonnetje. De gemeente is trots op deze ‘Helden van Ambacht’. Zij kunnen een voorbeeld zijn voor andere jongeren om zulke prestaties te leveren.

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester Jan Heijkoop beoordeelt de aanvragen en beslist wie de Helden van Ambacht 2015 worden. Tot 1 oktober kun je iemand aanmelden via het formulier op de website.

Wanneer?
27 november 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Patricia Baldée
Locatie:
Jongerencentrum Dock 03, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.