Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Konijnen en pluimvee show

Konijnen en pluimvee show

Kleindier liefhebbers opgelet. De Ambachtse Konijnen en Pluimveefokkers vereniging houdt op vrijdag 27 en zaterdag 28 november haar 71e  grote show in een bedrijfshal aan de Langeweg 97,  te Hendrik Ido Ambacht. Er zullen meer dan 450 dieren te bewonderen  zijn, waaronder konijnen, cavia’s, grote-, en dwerg hoenders, siervogels, sierduiven  en oorspronkelijke duiven. 
 
In vele rassen, kleurslagen en soorten zijn ze te bewonderen.

De show is geopend voor publiek op vrijdag 27 november van 20.00 tot 22.30 uur. Op zaterdag 28 november van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Zaterdag worden er examens afgenomen voor nieuwe keurmeesters en leuk voor jong en oud om daarbij aanwezig te zijn. Op vrijdagavond en zaterdag middag draait het rad van avontuur weer voor mooie prijzen. Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze schitterende show.
 

Wanneer?
Van 27 november 2015 20.00 uur tot 28 november 2015 22.30 uur
Organisator
Ambachtse Konijnen en Pluimveefokkers vereniging
Locatie:
Langeweg 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.