Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstzangdienst

Kerstzangdienst

Op zondag 13 december is er de volgende zangdienst in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit keer met medewerking van maar liefst twee koren, namelijk Chr. Gem. Koor “Groote Lindt” uit Zwijndrecht  en het Chr. Gem. Koor “Omnia Cum Deo” uit Nieuw Lekkerland. Beide koren treden gezamenlijk op en staan onder leiding van dirigent Gerard van der Zijden.

Het orgel wordt bespeeld door Edwin Vooijs en Kees de Bruin speelt op piano. Het thema is deze keer ”Zingend naar Kerst” en het programma bevat uiteraard vele bekende kerstliederen, die de aanwezigen samen zullen zingen. Daarnaast hebben de koren zowel bekende als ook nieuwe kerstliederen op hun repertoire staan. Bij het opmaken van dit bericht waren de exacte liederen nog niet bekend, maar als u het complete programma vooraf wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar leenkoster53@gmail.com.  De aanvang is 17.00 uur en de toegang is gratis, maar zoals gewoonlijk is er bij de uitgang een collecte.

De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht. Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst, namelijk zondag 7 februari 2016 en dan met medewerking van het gemengd koor “Nova Voce”  o.l.v. Ilona Vooijs - de Kievit met aan het orgel Edwin Vooijs. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.

Wanneer?
13 december 2015 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.