Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstpraise 2015

Kerstpraise 2015

Kerstpraise van One Voice niet in Ridderkerk

Breuk met traditie brengt de Kerstpraise naar Hendrik Ido Ambacht.

Het organiseren van een praiseconcert in de donkere dagen voor kerst is voor jongerenkoor One Voice inmiddels een echte kersttraditie geworden.

Onder de noemer “Kerstpraise” werden deze concerten altijd in Ridderkerk gegeven, maar dit jaar zal de Kerstpraise voor het eerst in Hendrik Ido Ambacht worden gehouden.

Het is niet dat we Ridderkerk niet leuk meer vinden, zegt Corina Gouweloos die een van organisatoren is van het evenement, maar nu er weer wat nieuwe leden uit Hendrik Ido Ambacht op ons koor zitten leek het ons leuk om ons gezicht daar ook weer eens wat vaker te laten zien.

Zoals de mensen in Ridderkerk al weten is de Kerstpraise geen concert waarbij wordt verwacht dat je stil gaat zitten luisteren. Het is juist de bedoeling dat er door de bezoekers wordt meegezongen. We hebben een uitgebreide band die ons ondersteunt en die ook de samenzangliedjes begeleidt.

Het avondvullende programma is gevuld met samenzang, koorzang, mime en een Bijbels thema dat als een rode draad door de avond loopt.Het repertoire bestaat uit moderne kerstliederen van onder andere David Phelps en Geron Davis. Ook de klassieke kerstliederen zullen niet ontbreken.

Graag nodigen we iedereen uit om met ons mee te vieren dat we alles dat je voor kerst zou willen hebben tweeduizend jaar geleden al gekregen hebben. Vrede op aarde en in de mensen een welbehagen. Dat is toch zeker wel een feestje waard?

De Kerstpraise van 2015 wordt gehouden op vrijdagavond 18 december in kerkgebouw De Ark aan de Olijfgaarde 12 in Hendrik Ido Ambacht. De deur gaat om 19:30 uur open en het concert begint om 20:00 uur. De entree is gratis.

Wanneer?
18 december 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Jongerenkoor One Voice
0641143704
internet@marcvannieuwenhuijzen.nl
Locatie:
Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.