Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winter Wonder Schoof

Winter Wonder Schoof

Kom in de winterse sferen tijdens het winkelen op onze Winterfair. Geniet van nostalgische kerstliederen en entertainment met onder meer ‘Santa Swings & the Lady Sings’. Daarnaast kan je genieten van allerlei lekkernijen of kennis maken met onze Wandelende Kerstboom. Versier jij hem of versla je hem bij een potje hardlopen?

Kom naar De Schoof en proef de Kerstsfeer met het hele gezin!

Wanneer?
19 december 2015 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Winkelcentrum de Schoof
Locatie:
Graaf Willemlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.