Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opa-Oma-Peutergym bij Hi5Ambacht & GV Souplesse

Opa-Oma-Peutergym bij Hi5Ambacht & GV Souplesse

Gymnastiek vereniging Souplesse en Hi5Ambacht zetten ook dit schooljaar de lessen opa-oma-peutergym door. Souplesse heeft haar medewerking aan het project verleend, waardoor we nu het project op structurele basis kunnen doorzetten! Door Souplesse zijn er dit jaar nog meer klim, speel en gymmogelijkheden.

In het eerste half uur gaat iedereen lekker sporten. De peuters en opa’s of oma’s kunnen zich uitleven op de verschillende materialen die iedere week klaarstaan in de zaal. Na een half uur samen sporten, is er voor de opa’s en oma’s een kopje koffie of thee en voor de peuters een bekertje limonade, om daarna nog even lekker samen te sporten.

Door rennen, ballen, rollen, klimmen en andere speelse oefeningen ontwikkelen de peuters  hun motoriek. Ook de opa’s of oma’s blijven in beweging, want wat is er nou leuker dan meedoen met jouw kleinkind! Daarnaast is het een goede uitlaatklep voor de energieke peuters. Voor de wat angstige  peuters een goede manier om grenzen te verlegen. Ze leren er meer te durven en op een veilige manier te bewegen.

Uiteraard zijn bij de lessen opa-oma-peutergym papa of mama ook van harte welkom als opa of oma niet in de gelegenheid zijn!

In de middag worden de reguliere peuter en kleuter gymlessen ook in samenwerking tussen beide organisaties gegeven. Informatie aanvragen over de lessen kan via: info@souplesse.nl

Lesrooster
Alle lessen worden op vrijdag gehouden volgens de volgende indeling:
Opa-Oma-Peutergym van 1,5 – 2,5 jaar van 10.00 – 10.45 uur
Opa-Oma-Peutergym van 2,5 – 4 jaar van 11.00 – 11.45 uur
Peuters (zelfstandig gymmen vanaf 3 jaar) van 13.30 – 14.30 uur
Kleuters (zelfstandig gymmen vanaf groep 1) van 14.30 – 15.30 uur

Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke impulsregeling brede scholen, sport en cultuur.

Bijlage: een voorbeeld van de gymmogelijkheden tijdens de les.
 

Wanneer?
Van 25 september 2015 10.00 uur tot 19 december 2015 15.30 uur
Organisator
Gymnastiek Vereniging Souplesse
Locatie:
Hi5Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.