Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert de Bubbel

Kerstconcert de Bubbel

Vandaag geeft Kinderkoor de Bubbel een Kerstconcert!

Dit jaar willen we u olv. Christel de Bruijn en Jeroen Schumacher aan de hand van “Nine Lessons of Carols” meenemen door het Kerstevangelie. Afgewisseld met zang en lezing door oa. dominee van der Graaf, belooft dit een sprankelend uur te worden.

We beginnen om 18.30 uur, de deuren gaan om 18.00 uur al voor u open.

Wanneer?
22 december 2015 van 18.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Elimkerk, Jan Wissenslaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.