Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ASWH B1 zaalvoetbaltoernooi

ASWH B1 zaalvoetbaltoernooi

Volop zaalvoetbal tijdens ASWH-toernooien

Voetballiefhebbers uit Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en omstreken hoeven zich de komende periode niet te vervelen. Vanwege de winterstop liggen de veldcompetities weliswaar stil, maar er wordt volop in de zaal gespeeld. Traditioneel organiseert de Ambachtse voetbalvereniging ASWH in de laatste weken van het jaar een aantal zaalvoetbaltoernooien, waaraan regionale clubs deelnemen. Alle toernooien worden gespeeld in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woensdag 23 december
Vanaf 18.00 uur wordt het B1-toernooi gespeeld. Het is dit jaar de vijfde editie. Vorig jaar won Pelikaan. Wie pakt nu de prijs?

Toegang is gratis.

Wanneer?
23 december 2015 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.