Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kindertafeltennisfeest bij Serve’71

Kindertafeltennisfeest bij Serve’71

Op dinsdag 29 december is het zover … Dan organiseert tafeltennisvereniging Serve’71 haar kindertafeltennisfeest. Dat zal verdeeld zijn in twee delen, namelijk de ochtend (van 9.00 – 11.30 uur) en de middag (van 13.00 – 17.00 uur). Het verschil tussen beide delen is de leeftijd; ’s ochtends zijn alle kinderen uit de groepen 4 t/m 6 welkom om diverse tafeltennisvarianten te proberen, terwijl ’s middags de kinderen uit groep 7 en 8 wedstrijdjes mogen spelen.

Daarbij gaat het niet zozeer om het winnen, maar vooral om een goede kennismaking met de tafeltennissport. Dit wordt volledig georganiseerd door Serve’71 en deelname kost slechts €2, - inclusief een consumptie. Doe jij ook mee? Dan kun je je inschrijven op de website: www.serve71.nl/kindertafeltennisfeest.

Door: Jan-Willem Schneider

Wanneer?
29 december 2015 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Serve '71
06-40943594
secretaris@serve71.nl
Locatie:
Serve '71
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.