Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kickboks lessen voor 8 t/m 12

Kickboks lessen voor 8 t/m 12

Kickboks lessen (8-12jaar) NIEUW bij WorkoutCentre Be You!
Hendrik-Ido-Ambacht, 27 augustus 2015 – vanaf 1 september start WorkoutCentre Be You met een gloednieuwe Kickboks les voor de leeftijdsgroep 8 tot en met 12 jaar!
Tijdens de proefles op 25 augustus 2015 hebben de kids een sportieve en explosieve training gehad van kickboks instructeur (for kids) Sean Kariosetiko. De reacties van de kids waren ronduit enthousiast! JA, deze kids willen elke week graag kickboxen! En dat is wat we gaan doen!

Wil jij ook deelnemen aan één kickboks les? WorkoutCentre Be You nodigt alle kids van 8 tot en met 12 jaar uit voor de kickboks lessen welke nieuw op het groepslessen rooster van WorkoutCentre Be You wordt toegevoegd. De les wordt elke week dinsdagmiddag van 17.30 – 18.30 uur verzorgt door kickboks instructeur Sean Kariosetiko.

Meer info: Klik hier.

Wanneer?
Van 25 augustus 2015 17.30 uur tot 31 december 2015 18.30 uur
Organisator
WorkoutCentre Be You
078-6191767
info@workoutcentre.nl
Locatie:
WorkoutCentre Be You
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.