Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsreceptie VVD Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwjaarsreceptie VVD Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwjaarsrecptie VVD Hendrik-Ido-Ambacht

Het bestuur en de fractie van de VVD Hendrik-Ido-Ambacht organiseren op donderdag 14 januari a.s. voor iedereen een nieuwjaarsreceptie. Net als voorgaande jaren hopen wij onze leden en eenieder die belangstelling heeft te mogen begroeten.

Om het nieuwe jaar in te luiden bent u welkom op 14 januari a.s. vanaf 20.00 uur in de ontmoetingsruimte van Emmastaete aan de Emmasingel 12g, (zij-ingang) voor een hapje en een drankje.

Wanneer?
14 januari 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
VVD H-I-Ambacht
Locatie:
Emmasingel 12g
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.