Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gebed voor de Eenheid

Gebed voor de Eenheid

Vanavond is er om 19:30 uur een oecumenische gebedsdienst in De Ark, voorbereid door vertegenwoordigers van zeven christelijke gemeenschappen in Hendrik-Ido-Ambacht:

  • de Nicolaaskerk,
  • Maranatha,
  • Elimkerk,
  • Dorpskerk,
  • De Open Hof,
  • Nieuwe Hoop en
  • De Ark. 

Zij geven met elkaar invulling aan een liturgie die door zusterkerken in Letland is voorbereid. Het thema luidt: “Het woord is aan jou.” De jaarlijkse internationale “Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen” wordt landelijk voorbereid door de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie.

Iedereen is welkom mee te bidden. De viering duurt ongeveer een uur.

Wanneer?
21 januari 2016 van 19.30 tot 20.30 uur
Locatie:
Pastoraal centrum “De Ark” aan de Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.