Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vincent Bijlo weer in Cascade

Vincent Bijlo weer in Cascade

Vincent Bijlo won in al 1988 zowel de publieks- als depersoonlijkheidsprijs op het Leids Cabaret Festival. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlands cabaretlandschap. Er staan inmiddels 15 programma’s op zijn naam en hij staat te boek als één van de laatste, echt politiek geëngageerde cabaretiers van het land. Naast zijn cabaretvoorstellingen schrijft Vincent drie keer per week een column voor het Algemeen Dagblad, is hij muzikant en schrijver.

Vrijdag 22 januari speelt hij zijn nieuwste voorstelling ‘Het nieuwe nu’ in Cultureel Centrum Cascade.

‘Het nieuwe nu’ belooft weer een zeer actueel, geëngageerd programma te worden met de vertrouwde signatuur van Vincent Bijlo. In ‘Het nieuwe nu’ bekijkt Vincent de wereld door een ‘slimme’ bril en verplaatst hij zich in een zelfrijdende auto. Hij kan alles, alles, alleen. Dat maakt hem gelukkig, althans, dat is de bedoeling. Maar waarom mist hij zijn chauffeur zo? Waarom verdwaalt hij, ondanks dat zijn auto de weg weet?

De Telegraaf: “Zodra hij zijn belevenissen als blinde in onze visueel ingerichte samenleving deelt, is het hilarisch.”

Vincent Bijlo is vrijdag 22 januari om 20.15 uur te zien in Cultureel Centrum Cascade. Kaarten kosten € 17,00 en zijn te reserveren via onderstaand mailadres of telefoonnummer

Foto: Shody Careman.

Wanneer?
22 januari 2016 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Cascade
Locatie:
Gebouw Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.