Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond belastingen

Inloopavond belastingen

Op dinsdag 1 maart houdt de gemeente een speciale inloopavond in de gemeentewinkel. U bent welkom tussen 18.00 uur en 20.00 uur in het gemeentehuis. Neemt u alstublieft uw identiteitsbewijs en de aanslag mee.

Op die avond zijn er medewerkers van de gemeente en van Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden aanwezig. Zij geven u graag antwoord op uw vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen.

Ook helpen zij u bij het aanvragen van kwijtschelding. Voor vragen over de WOZ-waarde zijn taxateurs aanwezig.

Zie ook: Inloopavond Belastingen.

Wanneer?
1 maart 2016 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente HIA
Locatie:
Gemeentewinkel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.