Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kaboutersport

Start Kaboutersport

10 sportkennismakingslessen speciaal voor de kinderen uit groep 1 & 2.

Vaak is het voor kinderen in de jongste leeftijd (groep 1 en 2 van het basisonderwijs) lastig om een keuze te maken tussen verschillende sporten. Door middel van de Kaboutersportlessen verzorgd door vakkundige docenten en/of trainers van verschillende verenigingen, kunnen kinderen kennis maken met verschillende vormen van sport en bewegen. Iedere week staat er een andere sport centraal, om na afloop van de lessenreeks makkelijker te kunnen kiezen voor een sport.

Voor de lessenreeks van 10 weken wordt een eigen bijdrage berekend van 20 euro voor de gehele lessenreeks. Hiervoor ontvangt u per email een factuur voor aanvang van de lessenreeks.

Er is een les van 13.30 - 14.30 uur en een les van 14.30 - 15.30 uur. Beide lessen starten bij 15 aanmeldingen. De lessen zijn op onderstaande data;

2 maart
9 maart
16 maart
23 maart
30 mart
6 april
13 april
20 april
11 mei - Buiten
18 mei - Buiten

Opgeven kan via de website

Wanneer?
2 maart 2016 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Sophiapromenade 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.