Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zangdienst: Samen zingen in de Passietijd

Zangdienst: Samen zingen in de Passietijd

Samen zingen in de Passietijd in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Op zondag 6 maart wordt er weer gezongen in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. En omdat we dan midden in de 40-dagen tijd zitten, staan er uiteraard veel Passieliederen op het programma. De Christelijke Orantoriumvereniging “Con Amore” uit Zwijndecht zingt prachtige koralen uit de bekende Mattheuspassion van J.S. Bach.

Afwisselend worden er bekende Passie samenzangliederen gezongen. We noemen u: “Heer ik kom tot U” – “Alles wat over ons geschreven staat” – “Ik heb U lief, o mijn beminde”-  “Stilte over alle landen” – “Jezus leven van ons leven” en vele anderen. Con Amore wordt gedirigeerd door Gerben Budding, André de Jager bespeelt het orgel en Diana Abspoel speelt hobo. Tussen de koor- en samenzangliederen worden er gedeeltes gelezen uit het lijdensverhaal naar het Bijbelboek Mattheus.

Op deze wijze ontstaat er aaneengesloten “verhaal” waarbij het lijden en sterven van Jezus op indrukwekkende wijze herdacht wordt. Ook dit keer met ondersteuning van mooie beamerbeelden. De zangdienst duurt ongeveer 70 minuten en is gratis toegankelijk. Bij de uitgang is er echter een collecte.  U kunt het complete programma vooraf ontvangen door een e-mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com. De aanvang is 17.00 uur en de Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst, namelijk zondag 3 april en dan met medewerking van Christelijke Mannenkoor “Scheveningen” o.l.v. Everhard Zwart. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.

Wanneer?
6 maart 2016 van 17.00 tot 18.30 uur
Organisator
De Open Hof Kerk
Locatie:
De Open Hof Kerk, Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.