Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag bij Werkvisie De Hoop

Open dag bij Werkvisie De Hoop

Vandaag is er een open dag bij Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven. Veel mensen in de regio hebben inmiddels kennis gemaakt met de kringloopwinkel, maar wat is er nog meer bij Werkvisie De Hoop? Om een kijkje achter de winkel te nemen, openen alle leerwerkbedrijven hun deuren. Op deze manier laten we u kennis maken met de bedrijvigheid van Ambachtse Bedrijven, waar gemotiveerde mensen werken met mogelijkheden.

Tevens is er gelegenheid om zich aan te melden voor Dagbesteding, Participatie, Vrijwilligerswerk en Re-integratie.

Een aantal handgemaakte producten zijn te koop, ook cateringproducten voor de inwendige mens! Kom dus gezellig bij ons eten, dan kunt u ook gelijk blijven voor de forumdiscussie, want…

aansluitend is er om 18:00-19:00 een forumdiscussie, ‘Een afstand tot de arbeidsmarkt’ waarbij iedereen van harte welkom is. Er is dan gelegenheid voor ontmoeting en gesprek. Het forum wordt gevormd door een ervaringsdeskundige, naastbetrokkene, ondernemer, begeleider en nog iemand uit het werkveld.

We zien er naar uit dat we u allemaal kunnen verwelkomen en dat het een fijne dag mag zijn. Ambachtse Bedrijven is immers de moeite waard, passend werk voor iedereen!

Aanmelden via contact@werkvisiedehoop.nl

Wanneer?
16 maart 2016 van 14.00 tot 18.00 uur
Locatie:
Nijverheidsweg 46c
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.