Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie van het boek De Barones

Presentatie van het boek De Barones

Presentatie van het boek De Barones in gebouw Den Brommert aan de Smidshoef 26-30 in H.I. Ambacht

De roman De Barones beschrijft het leven van een inwoonster van Dordrecht. Dat zij dochter is van NSB ouders, daar heeft ze haar hele leven (nu 76) last van gehad. het verhaal begint daarom op Dolle Dinsdag en eindigt vandaag de dag.

Meer info over auteur www.jannydeheer.nl

Wanneer?
17 maart 2016 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vereniging Historisch Genootschap
Locatie:
Gebouw den Brommert
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.