Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Landelijke Opschoondag

Landelijke Opschoondag

Vandaag houden mensen in het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Doe ook mee en meld uw actie aan!

Woont u in Ambacht en wilt u ook uw buurt schoonmaken? Neem dan even contact op met Ossama Esseka. Hij is bereikbaar via o.esseka@h-i-ambacht.nl en via telefoonnummer 14 078. U kunt dan gratis hesjes en grijpers lenen van de gemeente.

Wanneer?
19 maart 2016 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Ossama Esseka
14 078
o.esseka@h-i-ambacht.nl
Locatie:
in uw buurt/wijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.