Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Philosophie

Het verrassende verhaal van het ontstaan van de philosophie in de vorm van een chronologische wandeling van Thales van Milete, de vader van de philosophie, langs de denkers van de Grieken, via Sokrates, die weet dat hij niets weet, en Plato, die leert dat al het zintuiglijke onbetrouwbaar is, via Diogenes, die de grenzen van de moraal opzoekt en leeft als een hond naar de Stoïcijnse Seneca en de vroege Kerkvaders.

De lezing wordt gegeven door Math Osseforth.
De kosten zijn € 12,00 per lezing p.p. inclusief koffie/thee bij binnenkomst en in de pauze. De lezingen duren ca. 2 uur.

Voor meer informatie en opgave, zie de website.

Wanneer?
21 maart 2016 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Cicero Compagnie
Locatie:
Vergaderzaal Nicolaaskerk aan Weteringsingel 48b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.