Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paasvoorstelling ‘De puzzel van Pasen’

Paasvoorstelling  ‘De puzzel van Pasen’

Zaterdag 26 maart is er in de Maranathakerk Zwijndrecht (Koninginneweg 1A, Zwijndrecht) een leuke theatervoorstelling voor de leeftijd 4+ jaar, verzorgd door Matthijs Vlaardingerboek. Hij neemt ons mee in het verhaal ‘De puzzel van Pasen’. Hierbij wordt op creatieve wijze het originele paasverhaal uitgebeeld. Welk puzzelstukje van pasen ontbreekt er?

De kinderen worden erbij betrokken door o.a. mee te doen, samen met buikspreekpop Henkie die een aantal keer zijn gezicht zal laten zien. Al met al een leuke, interactieve voorstelling met een bijbelse boodschap.

De voorstelling is van 14.00u – 15.00u. Er is crèche voor de kleintjes. Hierna zijn er nog allerlei activiteiten voor de kinderen te doen! We bieden u graag nog wat drinken en lekkers aan. De deuren zijn open vanaf 13.45u. Meer info: zie contactgegevens hieronder. Toegang = gratis!

Wanneer?
26 maart 2016 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Maranathakerk
jez@gkvzwijndrecht.nl
Locatie:
P.C. Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.