Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Instrumentaal voorjaarsconcert

Instrumentaal voorjaarsconcert

Op 2 april in de Elimkerk te Hendrik-Ido-Ambacht:
Instrumentaal voorjaarsconcert

Op zaterdag 2 april zal er een instrumentaal voorjaarsconcert worden gehouden in de Elimkerk te H.I.Ambacht. Tijdens dit tweede concert in de serie EliMusic wordt aan het publiek  een verrassend en gevarieerd programma voorgeschoteld door een viertal musici.
Johan den Hoedt en Pieter Dijksman zullen dit concert afwisselend en gezamenlijk het orgel en de piano bespelen. Daarnaast werken Jeanette Jelier-den Hoedt mee op dwarsfluit en Alisa van Dijk op viool.
Zij brengen werken ten gehore van o.a. Bach, Mozart, Mendelssohn, Chopin, Schumann, Vivaldi e.a.
De musici treden deze avond zowel solistisch als gezamenlijk in verschillende samenstellingen op.
Het concert begint om 20:00 uur en de deuren gaan open om 19:30 uur. De toegang bedraagt €7,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. U vindt de Elimkerk aan de Jan Wissenslaan 7 te H.I. Ambacht.
Allen van harte welkom!

Wanneer?
2 april 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
Jan Wissenslaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.