Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis demo in de winkel bij De Jong Foto Hobby Art

Gratis demo in de winkel bij De Jong Foto Hobby Art

Zaterdag 9 april gratis demo in de winkel bij De Jong Foto Hobby Art Winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht: Sculpturen maken met diverse materialen zoals Pretex, gipsverband en ijzerdraad door Lonneke Mank! Meer info via www.facebook.com/events/1041299222583031/

De Jong Foto Hobby Art is meer dan alleen een winkel waar leuke artikelen verkocht worden. Naast de verkoop van pasfoto’s, batterijen, cartridges en diverse artikelen op het gebied van creatief bezig zijn (zoals Amsterdam acrylverf, borduurpakketten en 3d knipvellen), is in hun winkel ook een plaats van gezelligheid, waar mensen elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Wanneer?
9 april 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Jong Foto Hobby Art
Locatie:
Winkelcentrum De Schoof 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.